Project Description

Набиране на храни от първа необходимост в магазините на супермаркети „Триумф“

Социална програма на Български Червен Кръст „Купи и Дари“

За нас, Пловдивски супермаркети „Триумф” е голяма чест и отговорност да участваме поредна четвърта година в ежегодната благотворителна кампания на Българския Червен Кръст „Купи и Дари”. В област Пловдив, социалната кампания ще стартира в магазините от веригата на 11.04.2016 г. (понеделник) и ще продължи до 22.04.2016 г. (петък) в интервала от 17:00 до 19:30 часа. Призоваваме всички хора да бъдат солидарни, да се включат и помогнат чрез даряване на пакетирани храни от първа необходимост,  като боб, леща, брашно, ориз, захар, сол, олио, макаронени изделия, месни и зеленчукови консерви, както и други консервирани храни. Целта на програмата в региона е да се наберат храни в подкрепа на „Хранителна банка” на БЧК – Пловдив. Така ще се подсигурят ежедневните хранения през настъпилия вече есенно-зимен период на възрастни хора, самотни майки и хора в тежко социално положение.
Обект на благотворителност са над 200 всекидневно нуждаещи се лица, които през настоящия момент изпитват трудност по отношение на пълноценното си хранене. Тази благотворителна кампания и осигуряването на храна на хора в нужда е преди всичко хуманен жест и голяма подкрепа за тях.
Доброволци, от всички възрасти заедно с младешкия червен кръст ще бъдат посланици на кампанията и ще призовават гражданите да се присъединят към каузата на Българския Червен Кръст и да бъдат съпричастни към нуждаещите се.
Ние, от Пловдивски супермаркети „Триумф” благодарим за възможността ни да подкрепим и да се включим в кампанията „Купи и Дари” и тази година.

Picture